Om By Småland

På By Småland förser vi producenter till möbel-, kontors-, butiksinredning och relaterad industri med funktionalitetsprodukter i konstruktionspolymerer. Detta gör vi genom ett klimatsmart tänk där vi applicerar vår långa kunskap inom hållbarhet på våra produkter och tillverkningsprocesser.

Vårt erbjudande innefattar ett produktsortiment med ca 6 000 artiklar, men även utveckling av nya komponenter och polymerer.

Vårt huvudkontor hittar du i Anderstorp som är djupt rotat i de småländska skogarna. Här återfinns även producenter av våra produkter.

Vision

Vi förser och anpassar hållbara funktionalitetskomponenter till ert ändanmål. Därför tillverkar och levererar vi produkter som fullföljer hållbarhetsprinciperna och som till följd produceras i välrenomerade produktioner.

Att förbättra processer och användning med ett kliamattänk som grund tror vi gör skillnad.

Småland

Småland har länge präglat svensk historia av företagsetablering och finurlighet. Bland annat återfinns många möbelproducenter i Småland som har kommit att bli internationellt erkända. Men framförallt utvecklades begreppet ”Gnosjöandan” under 1900-talet och understryker den småföretagandets viljan att hjälpa varandra. Något som genomsyrar hela den småländska mentaliteten.

Kontakta oss

11 + 3 =